Ki van jelen?

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

stat

Üdvözöljük az EPSZK.hu blogján

Ráncok eltüntetése?

A bőr ráncosodása, petyhüdtsége és a pigmentfoltok, sajnos, az öregedést jelzik. Megfelelő módszerekkel megjelenésük késleltethető, a kialakult állapot javítható.

Előzze meg a ráncosodást. Használjon fényvédőt a károsító UV sugárzás ellen. A szabad gyökök károsító hatása ellen véd az A-,C-, E-vitamin és a béta-karotin. A bőrtípusának megfelelő hidratáló és ránctalanító készítmények az apróbb ráncokat kisimítják, kialakulásukat késleltetik.

Kozmetikai masszázs során a bőr vérkeringése, ezáltal anyagcseréje is javul, a bőr és az izmok rugalmassága fokozódik. Masszázs után a pakolások hatóanyagai jobban felszívódnak, hatásuk erősebb. Az izmok rugalmasságát fokozhatja az arctorna is. Ha otthon végzi a masszázst és a tornát szakembertől kérjen tanácsot. A nem megfelelő mozdulatok árthatnak a bőrnek. Az elektromos gépekkel végzett liftingkezelések izomerősítők, fokozzák a bőr nyirokáramlását, növelik anyagcseréjét.

Az AHA tartalmú kezelések és készítmények az apróbb ráncok kisimulását segíthetik elő. A pigmentfoltok még a májfoltoknál is nehezebben kezelhetők. A beavatkozás hosszadalmas, többnyire csak részleges eredménnyel jár. Halványító és AHA-tartalmú készítmények kombinálásával azonban jelentős javulás érhető el legtöbb esetben. Csak szakember felügyelete mellett alkalmazható.

Mélyebb ráncokon javíthat a feltöltés. Legfeljebb másfél évig tartós, mivel a feltöltő anyag, a kollagén vagy a hyaluronsav felszívódik. Többször ismételhető orr- és szájráncok korrigálására.